top of page

SOMETHING IS REALLY WRONG
Efter at være kommet tilbage til Vietnam har jeg virkelig følt en enorm shoppetrang. Da jeg var hjemme på sommerferie i Danmark, efterlod jeg en masse af mit tøj, så de sidste to måneder har jeg virkelig haft de samme outfits på mange gange. Ret begejstret over at H&M netop er åbnet i Ho Chi Minh City, og kun ligger et par meter fra Zara, tog jeg derfor forventningsfuld afsted i dag for at shoppe lidt nyt til garderoben.

Desværre blev jeg virkelig skuffet. Synet der ramte mig, da jeg trådte ind i de to butikker, gjorder mig pludselig i tvivl om, om det hele var en stor joke, om jeg var med i skjult kamera, eller om Zara og H&M virkelig bare tror at istiden er på vej. De varer de havde på hylderne var nemlig fuldstændig identiske med de ting, som de sælger i deres butikker i Europa. Hvad er det galt med det, vil du så måske spørge – og det skal jeg fortælle dig 😉

I Europa er vinteren på vej, og det betyder, at folk skal til at pakke sig ind i varmt tøj, store jakker med pæls og en hyggelig sweater. Her i Vietnam, hvor temperaturen aldrig er under 34 grader, er det eneste, du har behov for, at have så lidt tøj på som muligt. Derfor måtte jeg desværre forlade begge butikker helt uden at have købt noget.

Jeg var ellers super vild med mange af de ting, som de havde hængende på bøjlerne, og havde jeg haft planer om at vende tilbage til Danmark i den nærmeste fremtid, så var jeg helt sikkert også kommet ud af butikkerne med hænderne fulde, men nu hvor jeg bor i Vietnam, giver store støvler, lange frakker og et halstørklæde af uld altså ikke rigtig mening.

Jeg ved godt, at nogle Vietnamesere synes, at det varme tøj ser cool ud, og det gør det også. Det giver bare ikke mening at sælge det her, hvor man alligevel ikke kan holde ud af at have det på. Ellers er det bare mig der har misforstået noget?

English: After returning to Vietnam I really felt like it was time for me to do some shopping. I left a lot of my cloths I Denmark when I visited this summer, and for the last two months I have been wearing the same outfits again and again. Super exited about the new H&M store in Ho Chi Minh City and the fact that it’s located just a few meters from Zara made me turn directly to Vincom Center for shopping.

But I got so disappointed! I don’t know if they are playing a joke, if it’s some kind og ‘hidden camera’ show or if H&M and Zara both really believes that the ice age is returning, but both of the entire shops where packed with the exact same cloths that they sell in Europe. And now you may ask what is wrong with that? I will tell you… 😉

In Europe winter is coming. Meaning that people will have to dress in warm cloths, big jackets with fur and cosy sweaters. While here in Vietnam, where the temperature is no less than 34 degrees every single days, all you need to wear is as less a possible. So guess what. I left both shops empty handed. Not that I didn’t like the items they where selling, and if I had any plans of return to Denmark in the near feature I have bought a lot of stuff, but while living in Vietnam I would not survive to wear those big boots, long coats or wool scarves for one single day.


I know that some Vietnamese are really exited about these warm cloths, and it does looks super cool, it just don’t make any sense. Or am I just missing the point?

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page