top of page

Sommer i Danmark!

Jeg tror ikke at jeg er den eneste der trænger til sol og sommer? Efter tre uger i sommerhumør i Vietnam, så glæder jeg mig endnu mere til den danske sol og sommer er over os. Bare ben, store smil og solbriller! Findes der noget bedre?

Jeg elsker den danske sommer, når vejret er godt, og derfor bruger jeg også hvert år noget tid af min sommerferie i mine forældres sommerhus. Kender I det.. Det har altid været “vores” sommerhus, men når man flytter hjemmefra bliver det pludselig mine forældres. Det er sku lidt underligt. Når men jeg synes i hvertfald ikke, at der er noget bedre end når det danske sommervejr er god ved os, og jeg befinder mig i sommerhuset tæt på strand og hvor tempoet bare er helt chill.

Her er et par billeder fra sidste år hvor jeg lånte sommerhuset, og nød et par dage i Rørvig med mine veninder.


IMG_9008-e1404474467899

Hvis du også kunne tænke dig at holde en del af din ferie i det danske, så vil jeg anbefale dig at tjekke sologstrand.dk, de har et væld af gode tilbud og ideer til ferie i Danmark!

:-)

// Josephine


billede

Comentarios


bottom of page