top of page

Speciel hjemrejse fra Californien


20131023-075535.jpg

Så er jeg hjemme i kulden igen efter 12 fantatiske dage i Californien. Vi har oplevet meget mere, end jeg havde turde håbe på var muligt, på den tid vi var afsted. Vi har hygget os helt vildt, og det har været vidunderligt at opleve, snakke og grine nonstop med min skønne veninde.

Oveni den fantastiske ferie havde vi en speciel hjemrejse. Pga trafik kom vi lidt for sent frem til lufthavnen. Lige inden panikken skulle til, at sprede sig blev vi redet af to lidt underlige fyre, der ville hjælpe os med at tjekke ind på en lidt uautoriseret måde ved deres egen computer. Heldigvis havde De så lidt tjek på det, at de glemte eller i hvert fald lod være med, at kræve ekstra betaling for den ekstra kuffert vi havde med, og de to gange overvægt vi havde.

Vi fik vores bordingkort, men ikke noget sæde i flyet, og der kom panikken så væltenede. Flyet var overbooket, men hvis vi ikke kom med, ville vi misse vores fly i Chicago og derefter vores fly i Berlin. Jeg fik hævet stemmen lidt ved gaten, og vi endte med at komme ombord på flyet. Da vi kommer ind i flyet, sidder der en på Izabells plads. Hun siger, at hun har købt en billet på første klasse, men at hun hellere vil sidde ved siden af sin mand nede bagved. Derfor får Iza hendes plads foran på Business. Heldige asen! Men som jeg sidder der helt klemt nede bagved, sulten og træt kommer Iza ned og deler sin lækre morgenmad med mig.

Da vi lander i Chicago og kommer ind i vores næste fly, er det næsten helt tomt. Både Iza og jeg ender med at få fire sæder hver, så vi kan ligge ned hele vejen hjem og sove. Det var så skønt, og de 8 timer til Berlin gik pludseligt meget stærkt.

Som om det ikke var skønt nok, så fik vi også et ekstra sæde ombord på flyet fra Berlin til København.

Det er koldt og gråt at være tilbage i Danmark, men nu har jeg heldigvis lidt sol og varme på lager, som jeg forhåbenligt kan leve på et stykke tid. I dag skal jeg med DRs retskorrspondent Claus Buhr i retten og dække ankesagen på en retssag, som vi dækkede, da jeg var i praktik hos ham sidste år. Det handler om fem unge danske drenge, der er tiltalt for brandterror. Jeg glæder mig til at være med igen. Det er en super spændende sag, og det er endnu mere interessant nu, da jeg er startet på journalistuddannelsen.

I løbet af de næste par dage kommer der billeder fra vores skønne ferie.

// Josephine

Comments


bottom of page