top of page

Splintret og knust


I lørdags var jeg et smut i Netto for at handle. Pludselig finder jeg mig selv stående med armene fuld af varer, og med en højt larmende Iphone i lommen. I mit desperate forsøg på at slå lyden fra taber jeg telefonen på gulvet. I første omgang ånder jeg lettet op. Jeg kan ikke se, at den har taget skade. Desværre opdagede jeg bagefter at hele bagsiden er knust og splintret. Øv.. what to do?

Lørdag aften skriver jeg så på min facebook, om jeg kender nogen, der kan anbefale et godt sted og få den repareret. Jeg får anbefalet ”Classycovers.” Som jeg nu virkelig har lyst til at anbefale videre. Jeg frygtede, at jeg skulle til at bruge en masse tid på at få den lavet, men hos Classycovers tog det kun 5. min at skifte bagskærmen. Nu har jeg en telefon, der er næsten som ny og helt uden de små ridser, som der var i den før, jeg tabte den. Så det kan jeg virkelig anbefale andre at gøre.


Hos Classycovers kan de også skifte farve på din telefon. Jeg fik sat et hvidt bagcover på, fordi min telefon er hvid, men mens jeg fik skiftet cover fortalte Philip, som står bag Classycovers, at de også har både bag- og for covers i mange andre farver. På den måde kan man altså få en helt rød, gul, grøn, lyseblå eller pink Iphone. Nu kan jeg ikke helt selv lade være med at gå med tanken om en ny farve på min telefon, så den ikke ligner alle andre.


// Josephine

댓글


bottom of page