top of page

SPRING BEAUTY TIP: Tid til glat, fugtet og ensartet hud


Smuk, ensartet og fugtet hud er virkelig vigtig for mig, særligt i foråret og om sommeren hvor jeg gerne vil lade det meste af min makeup stå i skabet, og have et mere naturligt look. Derfor starter jeg også foråret med en lækker ansigtsbehandling, og i år er ingen undtagelse.

Forleden var jeg forbi Art of Wellness i Lyngby. Denne gang havde jeg bestilt tid til en MBR ansigtsbehandling. For et halvt år siden investerede jeg i nogle ansigtscreme fra samme mærke, som jeg var meget begejstret for, og derfor ville jeg nu også gerne prøve behandlingen.

MBR står for Medical beauty research, og er et High-tech koncept inderfor innovativ hudpleje, som plejer udmattet, træt hud eller hvis huden er fedtet eller slår ud. Den fremmer cellefornyelsen og træner cellerne så de er i topform. Så man både ser og mærker en forskel fra første gang, men også giver en længerevarende virkning. Først fik jeg en kort afrensning med en peeling. Derefter fik jeg en virkelig lækker alge maske i ansigtet. Masken dækker hele ansigtet, hvilket betyder at læberne også får en omgang, og det trængte mine i hvert fald til efter en hård vinter.


Efter noget tid blev masken trukket af mit ansigt i ét stykke, og så fik jeg verdens skønneste, afslappende massage, hvor jeg forsvandt helt væk. Det var så skønt, bare at zoome ud fra hverdagen og ligge afslappet, mens min hud blev forkælet. Til slut fik jeg en lækker serum og MBR creme i ansigtet.

Efter behandlingen føltes det som om, at der var kommet et helt ekstra fugtigt lag under min hud. Den føltes helt gennemfugtet, frisk og glat. Det var virkelig en skøn følelse, som stadig holder i dag.

Det er helt klart værd at investere i en lækker ansigtsbehandling her i foråret, som vil komme dig til gode hele sommeren. Den her behandling hos Art Of Wellness, den virker i hvertfald!

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page