top of page

SPRING OUTFIT INSPRIATION
Der er dømt overload af lækre forårs-outfits på bloggen i dag! Selvom vejret her i Vietnam er mere som en (meget) varm sommer, så har forårsstemning alligevel lusket sig ind på mig. Efter jeg er flyttet her ud, har jeg virkelig fået et crush på forårsfarverne hvid, lyserød og lyseblå – og jeg har allerede shoppet flere nye items, som jeg glæder mig til at vise jer. Mit aller første Vietnam-køb har jeg allerede løftet sløret for lige her.

For mig er forår lig med lyse farver og særligt de støvede og sarte af slagsen. Når det så bliver sommer, og kuløren er taget lidt til, så er man klar til at rocke de mere klare og farverige styles i orange, rød og gul. Ovenfor har jeg fundet nogle outfits som virkelig inspirerer mig. Jeg er vild med de sarte stoffer og elsker, at alle outfits ser så cozy ud uden at være sjusket. I det hele taget elsker jeg outfits, hvor man ikke så tydeligt ser, at der er brugt lang tid på at style det, men hvor det alligevel er tydeligt, at der er tænkt over tingene. Hvis det giver mening? 🙂 Jeg håber, at billederne også kan inspirere jer!

English: Amazing spring outfits all over the blog today! Even though the weather in Vietnam is more like (very) hot summer, the feeling of spring has gotten to me. After moving to Vietnam i totally got a crush on the spring colors white, baby pink and baby blue – and I have already purchased some new items in these colors that i’m looking forward to show you. The first thing i bought here in Vietnam i have already showed you – right here.


To me spring and light colors, especially the dusty ones, are inseparable. When the summer arrives and you get some more tan you can go and rock colors like orange, red and yellow. In the photos above I have found some outfits that really inspires me. I really like the light fabrics and love that the outfits look so cozy without being sloppy. Generally I love outfits where i looks like you haven’t spend so much time styling is, but it is very clear that you have thought about it. If that makes sense? I hope that the photos will inspire you as well. 🙂

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page