top of page

STEM! HVEM SKAL VINDE EN PLADS DIREKTE I TOP 10? // QUEEN OF SCANDINAVIA


I fem uger har du kunne stemme blandt de 20 finalister der på lørdag træder frem på catwalken og kæmper om at vinde Queen Of Scandinavia 2014. De fem piger der har fået flest stemmer er nu samlet i denne sidste og afgørende afstemning. Hvem synes du skal vinde en direkte plads i TOP 10 og derved være et skridt tættere på sejr? Stem her!

Husk du stadig kan nå at købe billet til den store finale. Hele indtægten går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Køb billet her.


KBH Nr. 136

Angela, 20 år fra København.

Jeg kommer oprindeligt fra Montenegro, men jeg er født og opvokset i Danmark. Til daglig studere jeg til socialrådgiver, på professionshøjskolen Metropol på Frederiksberg.

Det jeg mener gør mig speciel er, at jeg betragter mig selv som en kosmopolit. Siden jeg blev født, har jeg rejst en del frem og tilbage mellem Danmark, som er det land jeg er født i, og Montenegro, som er det land mine forældre stammer fra. Det betød, at jeg ikke blot følte mig hjemme et konkret sted, men at min hjem var i to forskellige lande. Dette har bidraget til, at jeg ikke kun føler mig dansk, eller montenegrisk; jeg føler mig derimod som en verdensborger, hvor jeg suger det bedste fra forskellige kulture til mig. Jeg ser hele verden som mit hjem, hvor forskellige lande og forskellige kulture bidrager til, at jeg føler mig hel.

Jeg mener selv, at jeg har den egenskab at se det positive i alle kulturer, hvilket kommer meget til udtryk i min fordomsfrie måde at være på. Denne følelse af at føle sig som en borger af verden stammer fra den konstante rejse mellem to forskellige lande og kulturer. Det kræver en god tilpasningsevne for at kunne føle sig hjemme i forskellige arenaer, hvilket jeg mener, at jeg besidder.

Da jeg var yngre, flyttede jeg til Montenegro i et år, hvor jeg gik i skole og skulle tilpasse mig et helt andet skolesystem og læringsform. Jeg har i løbet af mine folkeskoleår skiftet skole flere gange både pga. flytning, men også pga. ønsket om et højere fagligt niveau. Derfor har jeg været vant til at skulle tilpasse mig nye mennesker og nye miljøer. Dette har gjort, at jeg er god til både at føle mig til rette, og også rette mig efter de forskellige arenaer jeg befinder mig i og kommunikere på samme bølgelængde med de mennesker, jeg møder på min vej.

Jeg mener, at jeg bør vinde denne konkurrence, da jeg synes, at jeg har hele pakken. Både udseendet, men også en personlighed, der skiller sig ud med masser energi og karisma. Jeg ved, at jeg har, hvad der skal til for at repræsentere Danmark nationalt og internationalt. 


Skærmbillede 2014-07-23 kl. 12.09.01.png

Natasha, 19 år fra Fredericia

Til daglig hjælper jeg min far i hans pizzeria i Fredericia – og så er jeg for nylig blevet student fra den internationale linje på Fredericia Gymnasium. Tidligere har jeg arbejdet i Føtex og Vero Moda og ONLY. Derudover spiller jeg fodbold og træner ved siden af. Udover det bruger jeg det meste af min tid med min familie, kæreste og veninder

Jeg er iraner, men ikke en typisk iraner, eftersom min familie heller ikke er en typisk iransk familie. Min tvillingesøster og jeg er født i Danmark, hvorimod mine to ældre brødre kom til Danmark som 2- og 5 årig. Med et skift fra Iran til Danmark har mine forældre medvirket til et hjem hvor alsidighed og viljestyrke spiller en stor rolle. I knap 30 år nu, har mine forældre taget den danske kultur til sig, som resulterede i, at min søster og jeg blev konfirmeret. Denne mangfoldighed og frihed har medvirket til min udadvendte personlighed. Jeg er meget bolig og glad for at studere og lære noget nyt, men samtidig også meget social og kultural. Jeg ELSKER at rejse og møde nye mennesker. Jeg ser mig selv være anderledes fra de andre piger, da jeg har en lettere atletisk kropsbygning, hvilket ikke altid er den typiske modelkrop, og ikke mindst fordi mine iranske rødder bidrager til et eksotisk udseende.

Jeg elsker at udfordre mig selv og taget i betragning at jeg ikke ligefrem er på hjemmebane i denne konkurrence, vil det uanset hvad, være en stor milepæl for meget at opleve noget nyt og samtidig blive udfordret. Som nævnt tidligere spiller alsidighed en stor faktor hos mig, og det mener jeg er vigtigt når vi skal repræsentere Danmark.


Kolding Nr. 40

Kaja, 19 år fra Kolding

Jeg havde som sådan ikke hørt om konkurrencen, før jeg pludselig selv stod som deltager. Min veninde havde bedt mig møde hende i storcenteret en dag, hvor hun selv skulle til casting, og manglede en til at passe hendes baby under photoshootet. Da jeg stod med barnevognen kom nogle makeupartister hen til mig, og sagde at jeg simpelthen måtte få taget mit photo. Jeg sagde nej, mest fordi jeg ikke troede jeg havde en chance, men til sidst gav jeg ind.

For at være helt ærlig, vidste jeg ikke helt hvad det gik ud på. Havde jo som nævnt ikke hørt om konkurrencen før, og min veninde havde ikke været så specifik. Men det var spænende! Vi fik lagt flot makeup og det var lige noget for mig.

Jeg ser ikke mig selv som den smukkeste, så det overraskede mig at jeg blev ringet op, og at jeg faktisk var blevet valgt ud til finalen. Jeg er ikke super-tynd, har ikke mega langt hår eller tykke lange vipper, og jeg var så nervøs for at jeg ikke havde en flot nok krop til måske lige at være i en bikini, jeg spiser kage og pizza, for Christ sake! Men måske er det ok, jeg må jo bare vise min personlighed frem, og vise dem at det er ok at se normal ud, og at der er andre former for skønhed.

Jeg har ikke tænkt så langt frem til at jeg faktisk kunne vinde, men hvis jeg vandt, ville jeg føle at det var godt for de normale piger derude, dem med former, dem der ligsom mig måske ikke føler sig som en skønhedskonkurrerende-pige, og måske fortælle de piger, at de også kan være skønne, og smukke, præcis som de er.

KBH Nr. 15

Trine, 22 år fra Holdbæk

Til daglig arbejder jeg som vikar i en børnehave i Jyderup, men til august skal jeg starte på studie og læse til pædagogisk assistent. Det der gør mig speciel er, at jeg er en meget oprigtig og ærlig pige. Jeg er helt min egen. Jeg er hjælpsom og meget omsorgsfuld. Det betyder meget for mig at alle omkring mig har det godt, og det synes jeg gør mig til en speciel pige, at kunne sætte andres behov før mine egne. 

Jeg skal vinde konkurrencen fordi, jeg gerne vil bevise overfor mig selv at jeg kan og jeg vil. Det er nyt for mig, og det vil helt sikkert booste min selvtillid og modne mig som person. Jeg vil gerne vinde Miss Queen Of Scandinavia fordi det er en kæmpe mulighed der kan åbne så mange døre, det er en helt ny verden og det at være med i konkurrencen er allerede en sejr i sig selv for mig. Men det vil være det største for mig at vinde. 


Lyngby Nr. 42

Rosa, 22 år fra København.

Jeg er født på Færøerne, men kom til Danmark da jeg var to år gammel. Jeg er vokset op i en meget lille by helt oppe nord på, men tog skridtet videre til København i december måned sidste år. Til daglig arbejder jeg fuldtid i en tøjbutik midt i centrum, hvor jeg møder nye spændende mennesker hver dag. I mit andet sabbat år efter gymnasiet rejste jeg til Asien i to måneder, hvor jeg lærte at kommunikere med alle slags mennesker, og samtidig blev jeg en mere selvstændig person.

Jeg skal vinde konkurrencen fordi jeg er en meget glad og smilende pige, som elsker at være social og snakke med nye mennesker. Jeg hviler i mig selv, og har altid mod på at tage nye udfordringer op.


Kommentare


bottom of page