top of page

STEM – Hvilken Queen Of Scandinavia finalist skal have en sikker plads i TOP 10?

Så er det endelig blevet tid til at offentliggøre de 20 piger, der i år er gået videre til finalen på Queen Of Scandinavia. I sidste uge offentliggjorde vi de første fire, og i dag kommer så de næste 4 piger

I løbet af de næste uger vil vi hver onsdag offentliggøre fire nye finalister. Derefter kan I stemme om hvilken af pigerne i bedst kan lide. Den pige fra hver uge, der får flest stemmer går videre til en finaleafstemning, hvor den der får flest stemmer  vinder titlen Miss Popularity er derved en sikret plads i TOP 10 til finalen på Queen Of Scandinavia der afholdes på STAY Copenhagen den 31/7

Her er først en lille video fra vores første finaledag, hvor alle finalisterne blev stylet af makeupartister fra Max Factor, frisører fra LK Hair and Makeup, og fik skudt en række professionelle billeder af fotograf Lasse Steinmetz


… Og her er de fire første finalister

:-)

Amalie


150531_queen_of_scandinavia1044
150531_queen_of_scandinavia1137 1

Lige nu går jeg i 9.klasse på en musik/idræts efterskole – det har været et helt fantastisk år – hvor jeg har mødt en masse skønne mennesker – og hvor jeg har lært mange nye sider af mig selv. Jeg ville ønske at alle unge mennesker kunne have mulighed for at tage et år på efterskole, da man lære at tage ansvar for andre, og hvor man samtidig bliver en del af et fælleskab.

De tre ord der beskriver mig bedst er energisk, livsglad og positiv på livet.

Det jeg håber med Queen of Scandinavia er at jeg får et eventyr, med masser af nye muligheder og oplevelser. Eventyret er først lige begyndt – og vi er kun ved 1. kapitel – men jeg glæder mig meget til at være en del af Queen Of Scandinavia – så hvis jeg skal forsætte til næste kapitel så vil jeg blive meget taknemlig hvis I vil stemme på mig.

Natacha S.

150531_queen_of_scandinavia1228

Til daglig går jeg på Marie kruse gymnasium i 1.g, på den naturvidenskabelig linje, hvilket jeg er utrolig glad for. Ved siden af skolen elsker jeg og sætter jeg pris på at bruge en masse tid sammen med mine venner, og ikke mindst med min dejlige familie. Derudover bruger jeg en hel del tid på min træning, da jeg elsker at være aktiv.

Jeg ville beskrive mig selv som nysgerrig, imødekommende og som en selvsikker pige.

Jeg skal vinde Queen of Scandinavia fordi jeg ikke kun besidder den ydre skønhed, men fordi jeg også har de indre værdier med. Jeg er en meget jordnær pige og derudover det, har jeg den ekstra energi der skal til, en gnist i øjet og så elsker jeg og sætter pris på nye oplevelser og udfordringer i livet.

Nicole

150531_queen_of_scandinavia_22382

Om få uger bliver jeg student, hvorefter jeg har planlagt et sabbatår inden jeg læser videre. I dette år har jeg tænkt mig at arbejde og forhåbentlig tage et kursus som personlig træner. Jeg bruger meget tid på træning og kunne godt tænke mig at hjælpe andres liv i en positiv retning. Jeg bruger også en del tid på min familie, venner og kæreste, så derfor har jeg altid noget at se til – og det er dejligt!

De tre ord der beskriver mig bedst er aktiv, livsnyder og kærlig.

Jeg skal vinde Queen Of Scandinavia, fordi jeg har meget at byde på og altid vil gøre mit bedste. Jeg har oplevet mange ting, som har styrket mig i min personlighed og indstilling til livet. Jeg vil gerne vise, at livet er værd at stå op til, hvis man arbejder for det og sætter pris på de små ting. Jeg er klar til at repræsentere Danmark og er stolt af det land, jeg er født i.

Tania

150531_queen_of_scandinavia_22591

Til daglig bruger jeg en del tid på læse på Københavns Universitet og arbejde, som barista i et lille tårn i indre by. Jeg bruger tid på at pleje mine venskaber og på at få det bedste ud af hver dag

De tre ord der beskriver mig bedst er Ærlig – fordi det kommer man altid længst med Positiv – fordi alting ikke behøver blive taget så tungt Selvstændig – fordi jeg gør, vil og kan det jeg gerne vil selv

Jeg skal vinde Queen Of Scandinavia fordi jeg er med mine to kulture er den nye version af Queen of Scandinavia og fordi jeg (cliché-agtig, som det måske lyder) håber på at kunne skabe et ansigt, som i fremtiden kan være med til at gøre en forskel, måske ikke i hele verden, men i det mindste bare for en enkelt eller få.

Hvilken pige synes du skal vinde titlen som Miss Queen Of Scandinavia Popularity 2015, og derved sikre sig en plads i TOP 10? Stem her..


Husk at du kan følge Queen Of Scandinavia på instagram via @Queenofscandinavia og @Josephinehelbrandt

コメント


bottom of page