top of page

SUND HJEMMELAVET IS


hjemmelavetis

I tirsdags havde jeg list raster tilbage fra min smoothie som jeg ikke kunne drikke.  Derfor valgte jeg at forsøge at fryse det ned, og se om det kunne blive til is. Det kunne det!! Så i går forsøgte jeg mig med at lave en smoothie der var beregnet til at lave is af. Lidt mindre sund end mine smoothies, men lagt mere sund end andet is.

Ingredienser: – Skummemælk 1/4 liter – Et lille skvat vanilje yoghurt  – Frosne jordbær – Frosne blåbær – Hyldebomstsaft

(Jeg brugte en hjemmelavet hyldeblomstsaft, men man kan sikkert også bruge dem, der er beregnet til saftevand. Bare husk at køb den sukkerfri så isen ikke bliver usund)

Kom det i blenderen, og hæl det derefter op i en skål. Så er den klar til at komme i fryseren, og næste dag er den klar til at spise!

// Josephine

Comments


bottom of page