top of page

Sund torsdag // Fyldte peberfrugter


IMG_5350.JPG

Her om vinteren når det er koldt og vådt udenfor, får jeg virkelig ofte lyst til noget lidt snasket mad – eksempelvis spaghetti med kødsovs. Problemet er bare at pastaen ikke er særlig sund, og at jeg kommer til at spise alt for meget.

Nu har jeg fundet et meget sundere alternativ, der smager mindst lige så godt og som stadig giver mig fornemmelsen af at spise noget list snasket og varmt. Fyldte peberfrugter. Meget simpelt og nemt at lave.

Du skal regne med ca. 2 fyldte peberfrugter pr. person

:-)

Du starter med at laveen kødsovs præcis som du ville lave den til pasta med kødsovs. (Måske lidt mindre flydende, så spar på de flåede tomater) Tilføj evt. lidt revet gulerod, squash, løg og majs.

Når din kødsovs er færdig hælder du den op i peberfrugterne, som du har skåret toppen af og renset. Til sidst kan du evt. drysse lidt revet ost på toppen. Sæt dem i ovenen i ca. 10 minutter.

Mens peberfrugterne er i ovnen renser du lidt salat, skær en agurk og en tomat ud. Du kan også tilføje yderligere grøntsager. Særligt hvis du ikke har nogle i din kødsovs.

Som dressing plejer jeg at bruge gourgemole, salsa eller lidt skyr som jeg har blandet med hvidløg. Det er nemt, hurtigt, smager godt og så er det sund!

Velbekomme

:)

// Josephine

Comments


bottom of page