
Denne kolde tomatsuppe er perfekt til det varme sommervejr! Den er super nem at lave, sund og så mætter den rigtig godt. Jeg lavede den forleden som en forret da jeg havde min veninde til middag, men den kan også serveres i en større portion som hovedret og evt. med lidt groft brød til.
Tomatsuppen har jeg toppet med lidt forårsløg. Du kan også komme rødløg eller små agurketern på. Til sidst kom jeg en spiseskefuld cream fresh på toppen. Nemt, lækkert, fyldt med smag, sund og sommerligt! Velbekomme 😉
Gazpacho – Kold tomatsuppe til 4 personer
500 g modne tomater
3/4 agurk
1 rød peber
1 fed hvidløg
saften fra 1/2 lime
4 spsk olivenolie
salt
2 spsk tomatpuré
1/2 tsk tørret chiliflager
Topping: Forårsløg. evt. lige rødløg og agurk i små tern.
Det hele på nær toppingen kommes i en blænder. Når det har fået en cremet konsistens sætter du den i køleskabet minimum tre timer. Suppen skal være helt kold når du servere den. Toppingen lægges på lige inden servering!

// Josephine
Comments