top of page

SUND TORSDAG // HANGOVER HEAVEN

20140507-145639.jpg

Efter at have nået et niveau hvor jeg efterhånden forærede Joe & The Juice halvdelen af min SU hver måned, var det på tide at stoppe op. I mit køkkenskab står en fin juicepresser, som jeg fik i fødselsdagsgave sidste år, og at den kun har været fremme et par gange skal der laves om på nu. Derfor er jeg begyndt at trylle med mine egne frugter og grøntsager her hjemme.

Min yndlings juice hos Joes er “Hansover Heaven,” og den er jeg efterhånden blevet ret god til at efterligne. Jeg starter med at presse fem æbler. Saften kommer jeg så op i min blender sammen med fem isterninger, en stor håndfuld mynte, saften fra en halv citron og et skvat hyldeblomst koncentrat. (Du kan også bruge alm. hyldeblomst saft) Det blendes i 10-15 sekunder, og så har du en sund, frisk og lækker juice.

Jeg er også ret vild med gulerod-æble og ananas-æble. Det er heldigvis kun fantasien der sætter grænser. 😉

Rigtig god sund torsdag!


// Josephine

Comments


bottom of page