top of page

SUND TORSDAG // HJEMMELAVEDE KYLLINGENUGGETS MED MANDLER
I et forsøgt på at spise sundt og kalorielet er det ofte kylling, der havner på mit aftensbord. I længen kan det godt blive rigtig kedeligt, hvis man ikke finder på nye måder at tilberede sin kylling. Den her opskrift er egentlig et par år gammel, men jeg nyder stadig at lave den – og derfor synes jeg også, at den fortjener lidt mere opmærksomhed her på bloggen 😉

DET SKAL DU BRUGE TIL 1 PERSON: 150 g kylling en håndfuld mandler salt (+Tilbehør)

SÅDAN GØR DU: Du starter med at skære kyllingen ud i passende størrelser, inden du hakker mandlerne og blander dem med lidt salt. Derefter er du klar til at vende hvert lille stykke kylling i mandlerne, så de sætter sig fast. Kyllingen lægger du op på en bageplade, og giver dem ca. 16 minutter i ovnen på 180 grader.

De lækre nuggets kan spises med lidt hvidløgsdressing, sur/sød-sovs, ketchup eller hvad du ellers har lyst til. Som tilbehør er der på billedet serveret en tomatsalat besående af tomat, avocado, pinjekerner, frisk basilikum og lidt revet parmesan. Da der er ret mange kalorier i både pinjekerner og avocado, droppede jeg dressingen og pressede i stedet bare lidt frisk lime udover.

Super nemt og super lækkert! En dejlig ny måde at få serveret sin kylling! Rigtig god sund torsdag 🙂

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Commenti


bottom of page