top of page

SUND TORSDAG // HJEMMELAVET BANANIS MED MØRK CHOKOLADE








Jeg har aldrig været specielt begejstret for smagen af banen. En frisk banen kan jeg godt lide engang i mellem, men banankage, banan smoothie og bananis har aldrig været mig – indtil jeg begyndte, at lave min egen bananis.

Jeg har før delt min opskrift på hjemmelavet bananis her, og i dag får I så et lille tip til hjemmelavede bananispinde. Begge dele smager super godt, og så længe du bruger en mørk chokolade med et højt kakaoindhold, så er det også sundt.

DET SKAL DU BRUGE TIL 6 IS: 3 bananer 120 gram mørk chokolade 6 ispinde pynt (friske bær eller nødder)

SÅDAN GØR DU: Det er så super simpelt, at I næsten selv kan se, hvad man skal gøre, bare ved at kigge på billedet 😉 Du starter med at skære dine bananer over i to og sætter dem på pinden. Derefter smelter du chokoladen over et vandbad – det er vigtigt, at chokoladen ikke bliver for varm, så den klumper. Fjern den fra varmen lige inden det sidste chokolade smelter.

Dyp dine bananer ned i chokoladen og drys med friske bær eller hakkede nødder. Sæt dem her efter i fryseren. Du kan eksempelvis bruge en oasis til at sætte dem fast i, så de står lodret. Alternativt kan du ligge dem på et lag bagepapir og komme dem i fryseren.

Efter ca. 2 timer er de klar til servering. 🙂

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page