top of page

SUND TORSDAG // Hjemmelavet Sashimi med limemarinade

I denne uge har mit “Sund Tordag” indlæg besøg af Miss Julia. Miss forbi hun i 2011 vandt Queen Of Scandinavia og i 2012 hev tre internationale titler med hjem til Danmark, da hun repræsenterede de rød/hvide farver ved Miss Supranational, og Julia.. Fordi det er skønhedens navn!

Julia har netop startet sin egen madblog, og allerede efter få klik rundt på hendes side står det klart, at den er værd at følge! Julia har rigtig mange gode hjemmelavede opskrifter, og i dag deler hun en af dem her på min blog. En rigtig lækker, frisk og ikke mindst sund sommerret! God læsning – og god appetit!

:-)

Besøg Julias blog her: Gipsy n Ginger


IMG_1209-768x1024

JA, det er rå fisk! Sashimi er en guddommelig gave til folket, som indeholder bunkevis af guf og goder til kroppen. Rå fisk i sig selv smager ikke formidabelt, men det er tilbehøret der er afgørende. Laks, som jeg foretrækker at bruge, skal bare være på ‘filetform’ uden ben og have været på frost 12-24 timer først, så den kan spises rå med god samvittighed 

  Tilbehøret er med inspiration fra Sticks & Sushi, og det kan varieres. Basen er laksefilet, som skæres ud i 0,5-1cm skiver.

TIL VENSTRE:

Aioli (mayo og hvidløg), rogn og purløg

TIL HØJRE:

Limemarinade (lime, honning, soya, oystersauce), wasabicreme (wasabi (25%) og cremefraiche (75%) – man kan også bruge peberrodssalat fra Salatmesteren eller lign.) og honningmarinerede rødløg (skær rødløg ud i tynde skiver, put i en pose med noget honning og ‘bank’ dem møre).

Essensen er, at man vælger tilbehør med meget smag, da det fremhæver laksen. Det er altså virkelig nemt, når det kommer til stykket, og man skal ikke lade sig skræmme bare fordi, det er anderledes. Anderledes = blæret =go for it!


header5

// Julia

Bình luận


bottom of page