top of page

Sund torsdag // lynstegt tun


Det her er en af mine absolutte liveretter! Lynstegt tun med tomatsalat og en soja, lime, wasabi dressing! mmm. Det er mega sundt, virkelig nemt at lave og så smager det fantastisk!

Det skal du bruge til 2 personer: 2 store tunbøffer Seasmolie en bakke cherrytomater mozerella (kan erstattes med skyrtern) Pinjekerner (kan undlades, indeholder mange (sunde) kalorier) 1 dl soya 1 lime En knivspis wasabi

Sådan gør du: Du starter med stærke dine tomater og ost ud og blande det med pinjekerner. Derefter laver du din soya marinade ved at blande de tre ingredienser. Jeg kan godt lide når den smager meget af lime.

Når alt andet er klar varmer du en pande op og komme lidt sesamolie på. Når panden er ordentlig varm lægger du tunen på. Jeg bruger ikke krydderier, når jeg steger i sesamolie. Du kan vælge at vende tunbøfferne i seam før du steger. Tunen skal have 1 – 1,5 minut på hver side. Det er vigtigt at den stadig er rå indeni.

Når tunen er klar tager du den af panden, skære den op som vist på billedet og så er du klar til servering. – God sund torsdag

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page