top of page

Sund torsdag // Nudler med sesammarineret kylling og chili


Ugens sund torsdag ret er en omgang nudler med grøntsager og kylling marineret i chili og sesam. Det er super nemt at lave, har masser af smag og så er den sund! (Hvis du husker at købe fuldkornsnudler)

Til 2 personer skal du bruge: 2 x kyllingbryst Et bunt forårsløg 2 x rød peberfrugt Et stort løg Fudlkornsnudler Chiliolie Sesam Soja

Start med at skære kyllingen i små stykker og vende den i sesam. Hak et løg og steg det på panden i chiliolie sammen med kyllingen.

Samtidig koger du nudlerne. Jeg gør det på den nemme måde ved at lægge dem op i en skål, hælde kogende vand henover og lade det står 5-10 minutter.

Når nudlerne er bløde skal de op på panden og steges sammen med løg og kylling. Herefter tager du din peberfrugt, som du har skåret op i tern og kommer på panden. Efter ca. 1 minut tager du det hele af og hælder det op i to skåle. Klip dine friske forårsløg i små stykker henover retten og tilsæt lidt soja.

Hvis du vil tilføje flere grøntsager foreslår jeg squash og champignon. To grøntsager der smager rigtig godt, mætter og som stort set ikke indeholder nogen kalorier.

Rigtig god sund torsdag!

// Josephine

Σχόλια


bottom of page