Jeg har kastet mig ud i en ret, som jeg aldrig har lavet før – og den smager virkelig godt! Derudover er den sund, nem at lave og kan forhåbentligt inspirere til en ny måde at spise fisk på. 🙂
DET SKAL DU BRUGE TIL 2 PERSONER 400 gram torskefilet 2 avocado 3 store tomater 1/2 bund forårsløg 1 hel chili 1/2 agurk 1 stort rødløg 1 stor rød peberfrugt 3 lime 2 fed hvidløg Bløde tortillapandekager (dem kan du også lave selv, hvis du har ekstra god tid ;-)) Marinade til fisken: 1 stk spidskommen 1 tsk røget paprika 1 tsk oregano 1/2 tsk cayennepeber 1 spsk engelsk sovs 1 spsk chili sovs 1 spsk olivenolie Æggehvide fra ét æg Salt og peber
SÅDAN GØR DU: Start med at skylle din fisk under koldt vand og bland ingredienserne sammen til din marinade. Vend fisken i marinaden og lad den gerne ligge et par timer, inden den steges på en varm pande med olie. Mos nu dine avocado for at lav en blød guacamole, tilsæt 2 fed hvidløg, en 1/2 tsk salt og saften fra en hel lime.
Derefter laver du en salsa bestående af tomat, chili, peberfrugt, rødløg og agurk der skæres op i meget små tern. Ved siden af klipper du dit forårsløg op i tynde ringe. Det sidste du nu skal gøre er at varme dine tortillapandekager og så er du klar til at anrette. Start med din taco, herefter din salsa, inden du placere fisken i mindre stykker ovenpå og slutter med guacamole og drysser med forårsløg. Server en lime pr. person i en skål ved siden af.
Rigtig god sund torsdag 🙂
Comments