top of page

Sund torsdag // spinatpandekager med laks


IMG_5662.JPG

IMG_5663.JPG

Ugens Sund Torsdag indlæg er altså virkelig godt i dag! De her spinatpandekager med laks er smager helt vildt godt. Det er en virkelig sund og kalorielet ret, og så er det virkelig nemt at lave.

:-)

Det skal du bruge til 2 personer: Til pandekagerne: 12 frosne spinatkugler 6 æg 2 spiseske hytteost En havl teske salt Til laksefyld: 2 dl skyr/ Cremefraiche 2 laksefileter 150g røget laks Purløg Forårsløg 1/2 citron Salt og peber Yderligere fyld: Friske spinatblade 1 Rød peberfrugt Et bund asparges 1 Avocado

Sådan gør du: Pandekagerne: Du blænder alle ingredienserne og steger dem på panden, som du gør med alm. pandekager.

Laksefyld: Du starter med at krydse laksefileterne med salt og peber og steger dem på panden. Når de er færdige skære du dem i små stykker og lader det stå og køle af.

I mens skære du den røgede laks ud i små stykker og blander det med enten skyr eller cremefraiche. Derefter kommer du purløg og forårsløg i, som du har hakket helt fint. Når laksefileterne er kølet lidt ned kommer du også den i og smager til med citron, salt og peber.

Til sidst: Til sidst tager du en pandekager og fylder med et par friske spinatblade, en stang peberfrugt og en asparges. (De kan både bruges rå eller steges kort på panden) Derefter kommer du laksefyld i, og ruller pandekagerne. Så er du klar til servering!

:-)

// Josephine

bottom of page