top of page

SUND TORSDAG // Sund udgave af blinis med stenbiderrogn


20140403-121441.jpg

En af mine helt store sommer favoritretter er blinis med stenbiderrogn. Desværre er de små pandekager ikke ret sunde, og man får hurtigt væltet kaloriebudgettet hvis man spiser for mange. Derfor har jeg nu fundet på en ny og sundere måde at få min sommerfavorit.

:-)

Jeg hælder en tsk olivenolie på panden og lader det stå, til den er helt varm. Herefter lægger jeg et stykke rugbrød på, og rister det sammen med salt og rosmarin. Når brødet er sprødt og ristet, tager jeg det af panden, og lader det ligge til det er blevet koldt. Så kommer jeg creme fraise, stenbiderrogn, rødløg og pepper på og så har man en nem og sundere udgave af den normale blinis med stenbiderrogn. Der er under halvt så mange kalorier i 100g rugbrød som i 100g blinis og med rosmarinen får rugbrødet en dejlig smag, så jeg slet ikke savner den lille pandekage.

God sund torsdag! // Josephine

Comments


bottom of page