![](https://static.wixstatic.com/media/1d399a_7d47631e503449068e33c0bf140281d0~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_98,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/1d399a_7d47631e503449068e33c0bf140281d0~mv2.jpg)
![](https://static.wixstatic.com/media/1d399a_86aad91a9c2a47e89b0092e219d6db3a~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_98,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/1d399a_86aad91a9c2a47e89b0092e219d6db3a~mv2.jpg)
Sund torsdag står for døren og selvom jeg lige nu rejser rundt i Vietnam, fra hotel til hotel og derfor ikke får lavet ret meget sund mad selv, så skal I ikke snydes for en super lækker og sund opskrift.
Opskriften er i denne uge er ikke min egen, men er importeret direkte fra den kun 13 årige, og meget kreative madblogger “Papaya_prinsessen ” 🙂 Hendes blog er bestemt et besøg værd, hvis du leder efter sunde og lækre opskrifter.
I denne uge står Sund Torsdag altså på sunde sweet potato pizzaer, fyldet kan du altid tilpasse dine egne smagsløg, det er pizzabunden, der er det geniale her 😉
DET SKAL DU BRUGE TIL 5 MINI ELLER 1 STOR PIZZA: 200 g sweet potato 3 æg 1 dl havregryn 1 del kikærtemel 1 spsk HUSK 1/2 tsk origano 1/2 tsk. basilikum Salt og peber
SÅDAN GØR DU: Tænd ovenen på 210 grader. Mens den varmer, skal du rive du kartoflerne i strimler. Bland herefter den søde kartoffel sammen med resten af ingredienserne. Fordel dejen på en bageplade, enten som små pizzaer eller én stor. Sæt bagepladen i ovnen i 10 minutter. Tag efterefter pizzaerne ud og kom dit fyld på. Sæt pizzaerne tilbage i ovnen og bag i 15 minutter. Herefter du klar til servering. 🙂
// Josephine