top of page

SUND TORSDAG // VANDMELONSALAT OG LYNSTEGT TUN
Muligvis ikke årtiets mest fotogene ret, men den smager fuldstændig fantastisk. En ekstra bonus er, at den er super sund, virkelig nem at lave og ikke kræver ret mange ingredienser.

Måske nogle af jer så med på min insta-story i sidste uge, da jeg tryllede retten sammen? Ellers får I da også lige opskrift og fremgangsmåde her 🙂

DET SKAL DU BRUGE TIL 2 PERSONER 300 gram frisk tun 1/2 vandmelon 1 stor håndfuld græskarkerner (du kan også bruge pinjekerner) 150 g fetaost 1 tsk basilicum pesto 1 spsk soya salt / peber

SÅDAN GØR DU: Skær din vandmelon op i mundrette stykker og kom det op i en skål, inden du smuldre osten udover. Sæt en pande over på lavt plus, og rist græskarkernerne til de er blevet gyldne. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle, inden du hælder dem over salaten.

Smør din pesto og soya ud på tunbøffen, drys med salt og peber og kom den op på en varm pande. Lad bøffen få ca. 2 minutter på hver side. Det er vigtigt, at den stadig er rød i midten, når du tager den af.

Nu er du klar til servering. Det er altså verdens nemmeste ret, den smager skønt og er super sund. Vil du se en udvidet udgave af den lækre vandmelonsalat kan du finde den her.

Rigtig god sund torsdag 🙂

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page