top of page

SUND TORSDAG / SUNDE NUGGETS – KYLLING MED MANDLER


I et forsøgt på at spise sundt og kalorielet er det som regel kylling, der havner på mit aftensbord. I længen kan det bare godt blive rigtig kedeligt, hvis man ikke finder på nye måder at tilberede sin kylling. Det skal jo helst ikke smage af det samme hver aften.

Denne uges ’sund-torsdag’s ret er en opskrift fra min veninde Christine. Hun lavede og serverede de her skønne, sunde og hjemmelavede nuggets for min veninde Maria og jeg.

Det skal du bruge til 1 person: 150 g kylling en håndfuld mandler salt

Du starter med at skære kyllingen ud i passende størrelser, inden du hakker mandlerne og blander dem med lidt salt. Derefter er du klar til at vende hvert lille stykke kylling i mandlerne så de sætter sig fast. Kyllingen lægger du op på en bageplade, og giver dem ca. 16 minutter i ovnen på 180 grader.

De lækre nuggets kan spises med lidt hvidløgsdressing, sur/sød-sovs, ketchup eller hvad du ellers har lyst til. Som tilbehør er der på billedet serveret en tomatsalat besående af tomat, avocado, pinjekerner, frisk basilikum og lidt revet parmesan. Da der er ret mange kalorier i både pinjekerner og avocado, droppede jeg dressingen og pressede i stedet bare lidt frisk lime udover.

Super nemt og super lækkert! En dejlig ny måde at få serveret sin kylling! Rigtig god sund torsdag

// Josephine

Comments


bottom of page