De er sunde, sprøde og lækre og så tilfredsstiller de din fastfood-trang! Jeg har delt mine hjemmelavede kyllingenuggets med jer før, for et par år siden, men nu har jeg ændret opskriften lidt, så derfor tænkte jeg I skal havde den igen
De er virkelig nemme at lave og det tager ingen ting.
DET SKAL DU BRUGE TIL 2 PERSONER: 300 g kylling inderfilet 40 gram mandler 40 gram havregryn 1 æg salt og peber
SÅDAN GØR DU: Du starter med at hakke dine mandler helt fint, og så lægger du dem op på en lille tallerken sammen med dine havregryn og lidt salt og peber. Nu klækker du dit æg ud i en lille skål, og så starter du med at vende de små kyllingefileter i ægget og derefter i din blanding af mandler og havregryn. Når kyllingen er godt dækket til af din hjemmelavede rasp, ligger du de små stykker på en bageblade, og så er de klar til at komme i ovnen. De skal have ca. 12 minutter på 180 grader. Hold øje med dem løbende. Mandlerne må gerne blive lidt brune på toppen, men kyllingen må endelig ikke blive tør.
Server dem med ketchup eller sur/sød sovs og lidt tilbehør eksempelvis en frisk salat
// Josephine
Comments