top of page

SUND TORSDAG: HJEMMELAVET KNÆKBRØD SNACK


IMG_4556.JPG

Jeg købte en omgang forskellige frø og nødder til mit knækbrød, men i mange dagligvareforretninger kan du få nogle poser der allerede er blandet. Så bliver det endnu nemmere.

:-)

Derefter kommer jeg det hele ud på en bageplade med bagepapir og lægger et nyt stykke bagepapir henover. Så ruller jeg det hele fladt med en kagerulle, fjerner det øverste bagepapir igen og så er knækbrødet klar til ovnen. Hvis man gerne vil have nogle fine lige stykker kan man lige skære i dejen inden den kommer i ovnen, så det bliver delt op i stykker. Jeg synes ikke at det gør noget man kan se det er hjemmelavet, så jeg kommer hele dejen samlet i ovenen og knækker stykkerne bagefter. – Man kan gøre som man har lyst

:-)

IMG_4553.JPG

Knækbrødet skal have ca. 25 minutter på 170 grader, men alle ovne er forskellige så husk at hold øje med det.

:-)

I mit knækbrød blandede jeg solsikkekerner, hørfrø, havrekild, græskarkerner, sesamfrø og blå birkes.

// Josephine

bottom of page