top of page

SUND TORSDAG: JULEMUFFINS MED KANEL – OG UDEN SUKKER


I går fandt jeg på at lave de her fine julemuffins uden sukker. Det var lidt et eksperiment, men de blev faktisk rigtig gode! Jeg brugte en masse “smuldrede” grøntsager – grøntsagskød som blev sorteret fra i min juicer da jeg lavede en friskpresset juice til mig selv, og på den måde er de her julemuffins faktisk sunde – og ikke bare ‘ikke usunde‘.

Har du ikke en juicer, kan du prøve at rive dine grøntsager og bruge dem sådan. Bare sørg for at riv dem fint.

Det skal du bruge: Grøntsagsrester fra din juicer Havregryn 1/2 citron Perfekt Sød Kanel Muffinforme

Sådan gør du: Bland grøntsager og havregryn sammen i en skål, pres saften fra en halv citron udover. Tilsæt 2,5 tsk sød – Det svarer til smagen fra ca. 100 g sukker, men der er ingen kalorier i. Bland rundt og smag til med kanel. Jeg kom ca. 5 spsk kanel i min blanding.

Bagefter kommer du “dejen” i formene, og smider i ovenen ca. 30-40 minutter på 180 g.

Kagerne kan serveres i formene, og de smager helt klart bedst mens de er varme!

Rigtig god fornøjelse!

// Josephine

Comments


bottom of page