top of page

SUND TORSDAG: KARRY-KYLLING SALAT MED BACON


Denne uges ‘Sund Torsdag’-ret er super super nem, fuld af smag og selvom det er en salat så mætter den virkelig godt. Den kan både laves med kylling og kalkun.

DET SKAL DU BRUGE TIL 2 PERSONER: – to stykker kylling (ca. 300g) – en bakke blandet salat + et lille romaine salathoved – en bakke bacon i tern – 5 små tomater – en halv agurk – en rød peberfrugt – en pose sukkerærter – en spsk mayonnaise – 2 dl creme fraiche 5% – karrypulver – salt og peber

SÅDAN GØR DU: Start med at steg bacon på en pande så det bliver sprødt. Herefter marinere du kyllingen i karrypulver og salt og steger den på panden. Tag kyllingen af når den er færdig og lad den stå og køle af, mens du laver resten. Vask salaten og snit dine grøntsater. Bland det hele sammen i en skål eller på et fad.

Når du skal lave dressingen starter du med at komme mayonnaisen i en skål, derefter creme fraiche og karrypulver inden du smager til med salt og peber. Jeg kan godt lide at dressingen smager meget af karry, så jeg plejer at bruge 3-4 spiseske karrypulver.

Server kyllingen ovenpå den sprøde salat og hæl bacon udover. Server dressingen ved siden af

:)

God sund torsdag! e

// Josephin

Comments


bottom of page