top of page

SUND TORSDAG: Salat-wraps med kylling


sundmad

Efter et par ugers jule-pause er Sund Torsdag-conceptet nu tilbage på bloggen. Årets første sund torsdag ret er den her sunde udgave af de mexicanske madpandekager, som er en af mine livretter. Her er de kalorietunge pandekager skiftet ud med salatblade, som gør retten meget sundere, sprødere og smukkere. Til orientering er der ca. 200 kalorier i en enkelt mexicansk pandekage – bare i pandekagen – altså før der kommer fyld i.

Ved at skifte pandekagen ud med salatblade kan du altså hurtigt fjerne 200-400 kalorier fra din middag.

Det skal du bruge til to personer: 1 lille dåse majs 1 avocado 4 tomater 1/2 spidskål 1/2 iceberg-salat 1 løg 1 fed hvidløg 1/2 bæger fajita-krydderimix 2 spsk. olivenolie salt og peber 400-450 g kyllingfillet

Sådan gør du: Vask grøntsagerne og skær dem op i mindre stykker. Derefter du marinere du kyllingen i fajita-krydderimix, salt, peber og hvidløg. Herefter streger du kyllingen på en varm pande i olivenolien. Til sidst tager du dine store iceberg-salatblade og holder dem som du ville holde en taco-skald. Herefter fylder du først kål, så kylling og derefter grøntsagerne i. Wupti og klar til servering. Dine salat-wraps kan med fordel serveres med sur/sød-sovs eller creme fraiche.

God sund torsdag!

:-)

// Josephine


Comentarios


bottom of page