top of page

SUND TORSDAG: THAISUPPE MED KYLLING

20140220-123128.jpg

20140220-123409.jpg

Ugens sund torsdag-ret er en lækker varm thaisuppe med masser af lækkert fyld. Jeg lavede den til mig selv, lige inden jeg rejste til Marrakech, og mens jeg sidder og skriver det her indlæg, kan jeg godt mærke, at det er en ret jeg snart skal have igen. Det smager simpelthen så godt! Suppen er rigtig nem at lave, og så indeholder den både hvidløg og chili som er med til at sætte forbrændingen i vejret og styrke immunforsvaret.

Opskrift til 2 personer: 400 g kyllingebryst 1 dåse babymajs 1 bund forårsløg 2 stk. rød peberfrugt 1 tsk  grøn karrypasta 2 chili 2 fed hvidløg 1 stang citrongræs 2 dåser kokosmælk 2 spsk fish sauce 1/2 lime 8 champignon.

Du starter med at skære kyllingen i små stykker og stege det på banden med en lille smule karrypasta. Når kyllingen er stegt, hælder du kokosmælken over, og kommer de to tsk grøn karrypasta og to spsk fish sauce i. Derefter snitter du dine chilier og kommer dem op i gryden efterfulgt af babymajs, hakket citrongræs og champignon som du har skåret i skiver. Pres derefter saften fra den halve lime op i gryden sammen med hvidløg.

Lad det stå og simre lidt og kom evt. mere karrypasta i, hvis du synes den skal være stærkere.

Derefter hælder du det op i en skål og klipper forårsløgne udover i små stykker henover. Til sidst lægger du den rå peberfrugt i og så er maden klar til servering.

:-)

// Josephine

Σχόλια


bottom of page