top of page

SUND TORSDAG: VIETNAMESISKE RULLER MED AND

grønFotorCreated

Dagen ‘Sund Torsdag‘ ret er en af mine absolut favoritter. Det smager næsten lige så godt som slik 😉 Jeg har før skrevet om de lækre vietnamesiske rispapirruller med kylling, men i den her uge får i luksus udgaven med and.

:-)

Det skal du bruge til to personer: 1 andebryst (kan ofte fås på frys i Netto) 1 pakke rispapir 1/4 Spidskål 1/2 Agurk 3 Gulerødder Salat Vælg én dressing: (De to øverste er mine favoritter 😉 ) Creme fraiche + 2 fed hvidløg, og lidt salt. Goma dressing fra Sticks & Sushi Spicy Miso dessing fra Sticks & Sushi Humus

IMG_1700_Fotor_Fotor

Du starter med at stege andebrystet på panden. Jeg krydre skindet med salt og pepper. Når den er blevet brunet hele vejen rundt på ca. 5 minutter, smider jeg den i ovnen ca. 15 min på 200 grader.

Mens anden er i ovnen, snitter og skærer jeg alle grøntsagerne. De skal være skåret ret fint, så der er plads til alle de forskellige smage i én rulle.

IMG_1708_Fotor

Når anden og grøntsagerne er klar, stiller du det på bordet sammen med et fad med vand og dine rispapire. Du blødgører rispapiret i vand, lægger det op på din tallerken, og så er du klar til at fylde det med lækkerier, inden du samler den. Om du hælder din dressing i rullen, eller dypper i den bagefter er smag og behag.

Når du samler den starter du med at folde siderne ind, og derefter ruller du den så stramt du kan uden, at den går i stykker. Skær den over på midten, og så er du klar til at spise.

:)

Rigtig god sund torsdag!

// Josephine

bottom of page