top of page

SYND FOR DANSKE PIGER – MEN ENDELIG KOMMER SANDHEDEN FREM!
Fantastiske oplevelser, internationale venskaber og personlig udvikling er nogle af de ting, som jeg altid har elsket ved skønhedskonkurrencer. Desværre stoppede mit arbejde med den type konkurrencer i 2016, fordi jeg ikke længere havde lyst til at være en del af en branche, som jeg følte udviklede sig i en forkert retning.

For de af jer der er nye her, så vandt jeg selv Danmarks største skønhedskonkurrence i 2009, en international skønhedskonkurrence i 2010 og var i otte år frem til 2016 ansvarlig for at finde, udvælge og træne de piger, som Danmarks største skønhedskonkurrence Queen Of Scandinavia sendte af sted for at repræsentere Danmark ved mere end 10 forskellige internationale skønhedskonkurrencer hvert år.

I dag fik jeg så bekræftet, at min beslutning om at forlade branchen var den rigtige. Min veninde Christina Mikkelsen er netop vendt hjem fra Miss Universe, hvor hun har repræsenteret Danmark, og selvom den internationale konkurrencevar en fantastisk oplevelse, så har al tiden med forberedelse og kontakten til hendes danske agent været helt forfærdelig og fuldstændig uacceptabel.


Christina blev bedt om at sende nøgenbilleder
Christina er af hendes danske agent bl.a. blevet bedt om atsende nøgenbilleder, tabe sig otte kilo – på trods af at hun er hamrende slank, og så har de kørt på hendes psykisk ved at fortælle hende, at hun slet ikke var god nok. Det fortalte Christina selv om, da hun besøgte Go’ Morgen Danmark her.

Jeg har lyst til at skrive, at jeg er chokeret, men det er jeg nok egentlig ikke. Det var netop fordi, at der er kommet sådan nogle mennesker til branchen, at jeg valgte at forlade den. Skønhedskonkurrencerne bliver hurtigt skåret over én kam, og jeg havde ikke lyst til at blive forvekslet eller sammenlignet med de mennesker, der kørte og stadig kører de to andre konkurrencer, der findes i Danmark.

Men selvom jeg ikke er chokeret, så er jeg hamrende ked af, at det skulle gå udover Christina. Jeg lærte selv Christina at kende, da hun ansøgte hos QueenOf Scandinavia, og jeg valgte hende til at repræsentere Danmark ved hendes første deltagelse i en international skønhedskonkurrence. Jeg har altid oplevet Christina som hamrende professionel, målrettet og ærlig. Der har absolut ingen grund været til, at agenterne bag Miss Universe Denmark og organisationen ’Face Of Denmark’ har skulle presse hende sådan og være så modbydelige.

At Face Of Denmark nu har valgt at fratage Christina titlensom Miss Univsere Denmark 2016, selvom det er hende, der har været af sted og repræsenteret Danmark ved konkurrencen siger jo bare alt. Det er tale om nogle MEGET små og hamrende uprofessionelle mennesker.

Min motivation for at arbejde i branchen med skønhedskonkurrencer startede, fordi jeg gerne ville være med til at give andre piger, de samme helt unikke og fantastiske oplevelser med skønhedskonkurrencer, som jeg selv har haft. I otte år var jeg med til at give danske piger den slags oplevelser, og jeg elskede det. Nu er det forfærdeligt trist at se hvordan griske typer, der kun tænker på penge, er med til at ødelægge en branche som reelt kunne være et fantastisk eventyr for rigtig mange piger.

// Josephine

Comments


bottom of page