top of page

SYV HVERDAGSTING JEG ER VILD MED

Det er de små ting i hverdagen, der gør forskellen. Derfor er det også vigtigt, at vi engang i mellem tænker over, hvad det er for nogle ting i vores hverdag, som gør os glade. Ved at være bevidste om de gode ting, bliver det også nemmere at tilføje lidt mere stjernestøv over en almindelig onsdag og pludselig, kan du måske begynde helt at se frem til mandage? 🙂

Når jeg vågner før mit vækkeur… Hvis jeg vågner før Siri fortæller mig, at det er tid til at stå op, så ved jeg, at jeg har fået nok søvn, og at dagen højst sandsynligt bliver sjovere og mere positiv, fordi jeg er veludhvilet. Det er også bare en meget bedrede følelse, at vågne naturligt fremfor at blive trukket ud af drømmeland af en robotstemme eller en skinger ringetone.

At være sammen om aftensmaden.. Når jeg kommer hjem efter en lang dag, nyder jeg når enten sammen med Andreas eller en veninde går i gang med at lave en omgang lækker aftensmad. For mig handler det ikke så meget om at lave mad, men mere om at være sammen om noget, hvor man kan slå tankerne helt fra og lade roen sænke sig.

Grønne planter og friske blomster.. Det giver mig ny energi og får mig til at slappe af, hvis mit hjem er ryddet op og der er friske blomster i huset. Blomster spreder bare positiv energi og giver en frisk og let fornemmelse i rummet, der hurtigt spredes til kroppen.

Walk the walk.. Efter aftensmaden ELSKER jeg at gå en tur. Jeg tror, at det er noget jeg har med hjemmefra. Min mor har altid været fan af gåture, og det er ikke sjældent at vi som familie gik aftentur da jeg var barn. Nu er det mest Andreas, som jeg får lokket med udendørs, og han synes heldigvis også, at det er rigtig hyggeligt. For mig er det en god måde at rense tankerne på, og få vendt dagen. Om vinteren elsker jeg, at kigge på de flotte lyskæder folk sætter op og i foråret og om sommeren er naturen bare så smuk!

Rent sengetøj.. En nyredt seng med friskt, rent og velduftende sengetøj er noget af det bedste jeg ved. Det er de perfekte omgivelser for afslapning og genopladning af kroppens batterier, og når man ved, at der er rent og dejligt, der hvor man sover, så får man altså en meget bedre søvn.

Treat your self.. Da jeg boede i Danmark og havde en mere almindelig hverdag, end den her i Vietnam, der sørgede jeg altid for, at forkæle mig selv med en “spa-oplevelse” minimum en gang om ugen. Nogle gange stod den på et varmt fodbad, andre gange en ansigtsmaske eller måske lagde jeg ny neglelak. Det giver overskud og glæde, at gøre lidt for sig selv. I en travl hverdag har man det også meget bedre med sig selv, hvis man følger sig “i orden.”

Drama, grin og romantik.. Uanset genre er det super afslappende og hyggeligt at følge med i en serie eller et program i fjernsynet. Følger man med i nogle af dem, hvor et nyt afsnit bliver offentliggjort en gang om ugen, så har man virkelig noget at se frem til.

Jeg synes, at det er fedt at være bevidst om de ting, der gør min hverdag bedre. På den måde, kan jeg bedre sørger for at få dem prioriteret. Hvad gør din hverdag bedre? Det vil jeg virkelig gerne høre 🙂

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page