top of page

# TAG MIG TILBAGE


DSC00740

.. Til august sidste år!! August 2012 var virkelig en fantastisk måned. Den startede med en uforglemmelig tur ned til mine forældres lejlighed i Cannes med tre skønne veninder. Det var så vidunderligt at køre rundt på scooter i bjergene i det gode vejr og kigge udover havet. Vi spiste lækker mad, lå på stranden, shoppede, festede og mega tøsehyggede.

DSC00756
DSC00795
DSC00818
DSC00822

fet

Og da det så var tid til at rejse tilbage til Danmark, og jeg selvfølgelig havde lyst til at blive der meget længere, så kunne jeg alligevel ikke være helt ked af det, Copenhagen Fashion ventede nemlig der hjemme.

DSC00856
DSC00858
DSC00867
DSC00870
DSC00916

Jeg er SÅ ulykkelig over at jeg ikke skal der ned med et par veninder i år. august er nemlig helt optaget af arbejde for mit vedkommende. Først er der Fashion week, og ugen efter har jeg finale på Queen Of Scandinavia. Det er selvfølgelig to ting jeg glæder mig meget til, og som er sindsstygt sjove, selvom det også er en travl periode, men den der uge med tøserne i Cannes kommer jeg til at mangle.

Heldigvis skal jeg der ned en uge med mine familie i juli, så lidt syd-frankrig, baguette, sommer, sol og shopping skal jeg nok få.


nshapeimage_2
kshapeimage_2
IMG_4434

// Josephine


Commentaires


bottom of page