top of page

TAK // Jeg overvældet og virkelig glad!


Hold nu op. Det er helt vildt hvilken respons jeg har fået på nyheden om at jeg åbner mit eget modelbureau. Jeg er helt overvældet og virkelig glad for al den opmærksomhed som Preferred Models har fået! Pressen har skrevet, antal besøgende på min blog steg helt vildt i går. Min facebook-inbox er fyldt til renden og min mail er næsten stået helt af. Ja selv min instagram har fået et følgerboost.

Jeg har fået virkelig mange modelansøgninger og jeg glæder mig rigtig meget til at kigge dem igennem. Men vær tålmodig med mig. Der er en ret stor bunke jeg skal igennem

:-)

Hjemmesiden er snart oppe. Jeg glæder mig til at offentliggøre den, og til at offentliggøre de første modeller, jeg har med fra start. Det er nogle rigtig gode drenge og piger jeg har indgået et samarbejde med!

:-)

En masse arbejde ligger forude, men det er sjovt og spændende at starte noget nyt op igen og jeg glæder mig til også at dele den del af min hverdag med jer her på bloggen. Så stay tuned 😉

// Josephine

bottom of page