top of page

TESTET PÅ EGEN KROP // SÅDAN FÅR DU SUND OG SMUK HUD
Drømmer du også om sund og smuk hud, men ved du ikke, hvordan du opnår det? Så er her et rigtig godt tip.

Efter fem måneder i Vietnam var min hud virkelig sat på prøve, og jeg lanede i Danmark med små knopper i panden og tindingerne, tør hud og så havde jeg slet ikke den samme ensartede hudtone som jeg plejer. Jeg bookede straks tid hos en kosmetolog, der skulle hjælpe mig med at få styr på mit ansigt igen.

Men den ansigtsbehandling jeg fik hos Blicious var ikke bare en almindelig ansigtsbehandling. Jeg følte virkelig, at det var noget udover det sædvanlige.

Inden behandlingen gik i gang, fik jeg analyseret min hud, så de produkter der blev brugt under behandlingen passede perfekt til mig, og det min hud havde brug for. Undervejs fik jeg en masse information om min hud, og hvordan jeg fremdadrettet bør passe på den.

Normalt når jeg får en ansigtsbehandling på den her måde, kan jeg godt føle, at man bare får den samme behandling som alle andre. Derfor var jeg virkelig positiv over at opleve, at der i så høj grad blev taget udgangspunkt i min personlige hud, og de udfordringer jeg har.

Da behandlingen var overstået, følte jeg mig virkelig meget klogere og motiveret til at selv gøre noget godt for min hud og optimere min daglige beauty-rutine. De tips jeg fik var ikke givet med henblik på salg af en særlig creme eller serum, men i stedet generelle tips og tricks til, hvordan jeg holder min hud sundere og smukkere. Det gav så meget mening.

RABATKODE: JOSE2017SEPT

Udover at blive meget klogere på min hud, så var jeg også virkelig imponeret over resultatet. Lige efter behandlingen var min hud lidt rød, men jeg kunne mærke at den føltes “fyldt op”, smidig og havde fået en masse fugt.

Dagene efter blev min hud bare pænere og pænere. De små knopper forsvandt, min hudtone blev meget mere ensartet, og det var som om, at min hud havde fået nyt liv.

Når jeg flytter tilbage til Danmark, vil jeg helt sikkert sørger for at give min hud sådan et boost engang imellem. Jeg synes virkelig, at pengene er givet godt ud, når man på den måde kan se resultatet.

Fordi jeg er så begejstret for behandlingen, og den service jeg fik hos Blicious, har jeg lokket dem til at lave en rabatkode til jer. Jeg fik en “new client facial,” og det var jeg virkelig glad for, for så var der ekstra tid til at undersøge og analysere min hud før behandlingen gik i gang.

Når du booker en “Signatur new client facial” “Signatur basic” eller “Signatur D-lux” behandling får du 15 procent rabat hvis du skriver koden “JOSE2017SEPT” i en bemærkning til din online booking. (rabatten gælder i øvrigt også ved booking af et vippebuk.)

Koden gælder hele september måned! 🙂 Du kan booke tid ved at klikke her.

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

…This article and promo code is only relevant for readers in Denmark. I’m sorry 🙂
Comments


bottom of page