top of page

That perfect christmas dress..


Nr. 1 – her // Nr. 2 – her // Nr. 3 – her // Nr. 4 – her // Nr. 5 – her

Måske siger vi det hvert år – men i år, mener jeg det virkelig. Aldrig er december gået så stærkt! Jeg synes, det er helt utroligt at det allerede er juleaften på onsdag..

For  mit vedkommende skal de sidste par dage her op til jul bruges på at købe de sidste gaver, pynte juletræ, julehygge med familie og venner, og så kommer jeg nok heller ikke udenom lidt arbejde.. Men.. Jeg skal også bruge tiden på at finde det helt rette outfit til årets store julefest, og de efterfølgende juledage med endnu mere mad og endnu mere familiehygge.

Jeg har kigget lidt på rundt på nettet, og har fundet de her fem kjoler på Stylepit.dk, som jeg synes er utroligt fine og som både kan bruges her til julen og til fest. Nr. 1 er min yndlings, og den overvejer jeg altså virkelig at klikke hjem!

Generelt har stylepit ret mange fine kjoler. Du kan se dem alle sammen her.

Rigtig god jul!

// Josephine

bottom of page