top of page

THE BALI BAG THAT I BOUGTH IN VIETNAM..De to måneder jeg boede på Bali faldt jeg hele tiden over de smukkeste flettede tasker, men med pladsmangel i kufferten bildte jeg mig selv ind, at det nok bare var noget der tiltalte mig fordi jeg var på Bali, noget jeg alligevel ikke ville bruge når jeg kom tilbage til Ho Chi Minh.. Men jeg tog fejl.

Heldigvis findes der også små shops, der sælger de fineste flettede tasker her i Ho Chi Minh City (der er bl.a. en bod på Ben Thanh market og en lille butik i “skogaden” ved siden af.) Så da jeg forleden stødte ind i de smukke flettasker igen, var jeg simpelthen nødt til at få en med hjem.

Jeg er normalt ikke særlig stor fan af koncept butikker når jeg rejser. Jeg vil gerne finde noget unikt, som ikke kan findes andre steder, når jeg shopper lokalt, men lige i det her tilfælde er jeg glad for, at de smukke Bali-bags også er kommet til Vietnam 😉

Den runde model er jeg virkelig vild med den. Den er anderledes og skiller sig ud – og så havde den som en af de eneste tasker en længere strop, så den er til at have over skulderen. 🙂 Hvad synes I?

Comments


bottom of page