top of page

THE DOWNSIDE OF LIVing abroad
Efter 10 virkelig fantastiske dage blev i dag noget af et antiklimaks. Vi har haft min mor på besøg og i dag var det tid til at sige farvel og sende hende retur til Danmark. Når jeg tænker på at både efteråret og julen skal gå før jeg ser hende eller noget andet familiemedlem igen er ret mærkeligt. Jeg er virkelig et familiemenneske, og den største ulempe ved at bo i udlandet er helt klart at jeg savner mine forældre og bror.

Derfor er i dag også en virkelig mærkelig dag. Jeg er glad for, at det ikke er mig der skal tilbage til Danmark hvor en kold vinter og mørke dage venter forude, men omvendt er det også rigtig trist at tænke på hvor langt væk mine venner og familie egentlig er.

Det var bare lige en kort update på mine følelser og humøret i dag. Yderligere kæmper jeg lidt med mit internet, men jeg håber, at jeg kan få opladet den næste video i min nye vlog-serie i morgen. Rigtig god weekend! 🙂

English: After 10 really nice and cosy days with my mother today it was time to say goodbye. Thinking about that autumn and Christmas will pass before I see her and any other family member again is really strange. I’m definitely a family person, and missing my parents and little brother is the biggest downside of living abroad.

Therefore today is also really strange day. I’m happy that I’m not the one to go back to Denmark where the cold winter and dark days are waiting ahead, but at the same time it makes me sad because I really get to think about how far away my friends and family are.

Just a quick little post about my current feelings and mood. I hope that you enjoy your weekend! 🙂

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page