top of page

THE EASY WAY TO LONG LASHES


Det er vidst ikke længere nogen hemmelighed at jeg er dybt afhængig og lykkelig for mine lækre, lange og fyldige Bambi-vipper fra Lash Lab, men efter min ferie på Sri Lanka er jeg – om muligt – blevet endnu mere imponeret og vild med dem.

Carla der har Lash Lab har fået en ny helt særlig lim, som hun bruger når hun sætter eyelash extensions fat på mine egne vipper, og den her lim den holder helt vildt godt. Kombineret med Carlas rolige hånd og super professionelle måde at placere vipperne på, så må jeg ærligt sige, at jeg aldrig før har fået lavet vipper et sted, hvor jeg har været lige så glad for resultatet.

Efter 14 dage med sol, salt og masser af svømmeture, som normalt er ret hårdt for mine eyelash extenions, så kunne man stort set ikke se forskel fra lige da jeg havde fået dem lavet. Og det ikke løgn. Det holder helt vildt godt.

Mit absolut bedste beauty-tip hvis du skal forkæle dig selv – eller bare gøre din hverdag 1000 gange nemmere, er at smutte en tur forbi klinikken på Christianshavn og forkæle sig selv med sådan et sæt.

:-)

// Josephine

bottom of page