top of page

THE PERFECT DRESS FOR LONG SUMMER NIGHTS

Jeg havde lovet at Andreas, at dagen ikke skulle indeholde shopping – og at vi kun tog ind til centrum for at drikke et glas vin og spise en god middag, men mens mine intentioner altså virkelig var gode, ville verden det anderledes.

På vej hjem gik vi nemlig forbi en række butikker, og da jeg kort drejede hovedet og så ind gennem vinduet, hang den her lækre sag og lyste imod mig, som en engel sendt fra himlen. Den måtte jeg bare eje! Kjolen er godt nok lidt varm til vejret her Ho Chi Minh, men der er ikke lang tid til at vi rejser op nord på, hvor vejret er lidt køligere. Før eller siden vender jeg nok også hjem til Danmark igen, og jeg kan lige forestille mig, hvor lækker den er at have på en skøn dansk sommer aften. 😉

Kjolen er fra det britiske brand Warehouse, men jeg har desværre ikke kunne finde den online. I stedet har jeg nedenfor samlet nogle kjoler, som minder lidt om. Jeg håber, at I kan lide dem.
Rigtig god søndag!

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page