top of page

The Perfect Dress For New Years Eve..


e_Fotor_Collage_Fotor

Nr. 1 – her / nr. 2 – her / nr. 3 – her / nr. 4 – her / nr. 5 – her / nr. 6 – her / nr. 7 – her / nr. 8 – her / nr. 9 – her

Årets uundgåelige tøjkrise hærger lige nu hele min venindegruppe. Sådan er det sikkert også hos jer? Det er altid et cirkus at finde ud af hvad man skal have på nytårsaften, og i år synes jeg, at jeg har haft ekstra svært ved det. Jeg har nu fået bestilt lidt forskellige kjoler hjem, som jeg glæder mig til at prøve og forhåbenligt en af dem kan bruges.

I min søgen efter det rette outfit til nytårsaften, har jeg faktisk fundet ret mange flotte kjoler. Ovenfor har jeg samlet syv af dem som lidt inspiration til jer der endnu ikke har fundet den rette. Jeg er selv ret så vild med nr. 3, 4 og 9.

:-)

// Josephine

bottom of page