top of page

THE RITUAL OF KARMA
Jeg elsker, når der er gjort noget ekstra du af tingene. Jeg elsker, når ting er gennemført – og jeg elsker, når luksus ikke koster en bondegård. Derfor giver det nok sig selv, at jeg er ret pjattet med (alle) produkterne fra Rituals.

Derfor var jeg også jævnt begejstret da jeg forleden tog hul på mine nye solprodukter fra selv samme mærke. De dufter mildt og diskret, har en skøn konsistens og så er de super nemme at smører ud på kroppen. Lige præcis hvad jeg ønsker mig af en solcreme – og aftersun.

Det er faktisk slet ikke så nemt, at finde produkter, der matcher alle tre kriterier. Efter at være flyttet til Asian bruger jeg solcreme hver dag, og jeg synes godt nok, at jeg efterhånden har været igennem rigtig mange halvdårlige forsøg på en lækker creme med beskyttende solfaktor. Endelig har jeg fundet noget, der opfylder alle mine ønsker, og derfor synes jeg også, at tippet skulle gives videre til jer.

Mest af alt er jeg begejstret for den nye sololie fra Rituals. Jeg ELSKER olier – både til kroppen og til ansigtet – og derfor har jeg længe ledt efter en olie, som jeg kunne bruge i solen. Desværre synes jeg, at det har været rigtig svært at finde en sololie med mere end faktor 6 eller 15 – og det dur bare ikke, når man lever under stærk sol – og i øvrigt gerne vil passe på sin hud.

Derfor har jeg mega optur over den her lækre sag med faktor 30. Den holder super godt, selvom jeg har været i vandet og så sikre den, at min hud er blød og fugtet i mange timer. Der er altså store stjerner til Rituals herfra 😉

Rigtig god weekend!

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt
Komentáře


bottom of page