top of page

The Secret Of Your Face

2ba7740e36455d77e2a0ee37c647d54c

De gange jeg har besøgt min hudpleje-ekspert Anne Q, er jeg altid blevet meget klogere på min hud. Hun har bl.a. lært mig, at de knopper og bumser vi får i ansigtet, ikke placere sig tilfældigt, men faktisk siger ret meget om vores krop generelt.

Da jeg faldt over det her billede, som jeg synes giver et rigtig godt overblik, så tænke jeg, at jeg lige ville dele det med jer. Det giver en rigtig god forståelse for, at problemfyldt hud ikke altid skal/kan løses udefra med alverdens rensemasker og creamer, men i stedet skal løses indefra.

Når jeg får urenheder får jeg dem ofte i panden, og jeg var ikke overrasket da Anne fortale mig, at urenheder her ofte er forbundet med uregelmæssig søvn og stress. Det er som regel når jeg har ekstra travlt, og ikke får sovet nok – og måske også får spist det forkerte mad, at mine knopper ender her.

Håber det kan hjælpe dig til at bekæmpe – eller måske undgå de irriterende knopper!

:-)

// Josephine

In english: The way your acne shows, says a lot about your inner body. My face care-guru Anna Q, told me that. And i must admit that she is so right! So when i found the picture, I wanted to share the secret of the face with you. It’s shows that where you get the acne tells you a lot about your body, and that you have to change something inside your body to make the acne go away. When Anne Q told me, that my spots in the forehead is caused by stress and lack of sleep, i was not surprised. I now I have learn that I have to relax and get my sleep, to avoid acne. I hope that the picture can help you to fight – or maybe avoid acne in the future

:-)

Comments


bottom of page