top of page

THIS IS WHERE I WILL CELEBRATE MY NEW YEARS EVE IN VIETMAM…


Der er rigtig mange, der ikke er fan af nytårsaften. På en måde forstår jeg det godt. Det kan være svært at finde ud af hvor, hvordan og med hvem man skal holde nytåraften. Der er også noget med de der forventinger, som måske bliver skruet en anelse for højt i vejret.

Alligevel må jeg sige, at jeg er kæmpe fan af nytårsaften. Med tiden har jeg lært at sætte mine forventninger på et passende højt niveau, og de sidste par år er min nytårsaften blevet endnu sjovere, end jeg havde regnet med.

Jeg ved ikke, hvordan den bliver i år, men jeg ved, at jeg skal være verdens smukkeste sted her i Vietnam, sammen med nogle skønne mennesker. Vi har nemlig besøg af både venner og familie henover nytår, og på årets sidste dag bliver vi 14 festglade danskere, der sammen skal springe ind i 2018.

Festlighederne starter hos Andreas og jeg i vores lejlighed, så alle vores gæster får set, hvor vi bor. Bagefter går vi i samlet flok ned til en af mine favorit restauranter her i Ho Chi Minh City: “The Deck”. Vi har bestilt bord til 14 personer, helt ned til Saigon River – og jeg har allerede været nede og få udpeget det præcise bord, så jeg ved at vi kommer til at sidde med en helt fantastisk udsigt. 😉

The Deck er indrettet i den fedeste stil, under åben himmel og nytårsmenuen lyder helt eminent. I år er der ingen tvivl om, at rammerne for en fantastisk nytårsaften er sat. Så er det bare op til mig og de 13 andre festglade mennesker, at sikre den også bliver skide sjov! – Når jeg tænker på, hvem det er, der kommer, så er jeg slet ikke i tvivl om, at det bliver en af de nytårsaftner, som jeg ikke glemmer foreløbig!

Jeg vil vildt gerne høre, hvad I skal til nytår! Fortæl 🙂

English: A lot of people are not big fans of New Year’s Eve. In some ways I understand. It can be difficult to find out where, how and with whom you should celebrate the new year. Also there are something about those expectations that may be a bit too high.

Nevertheless, I have to say that I am a huge fan of New Year’s Eve. Over time, I’ve learned to set my expectations at an appropriate high level, and the last few years my New Year’s Eve has become even more fun than I had expected.

I do not know how it will be this year, but what I know is, that I will jump into 2018 at the most beautiful venue in Ho Chi Minh City, together with some amazing people. At the moment we haveboth friends and family visiting, and on the last day of the year we will be 14 party-loving Danes to celebrate the arrival of a new year.

The festivities start at our place so that all our guests can see where we live. Afterwards we walk to one of my favorite restaurants here in Ho Chi Minh City: “The Deck”. We have booked a table for 14 people, just next to the Saigon River – and I have already been down at the restaurant to see exactly what table they will arrange for us, so I know we will have a fantastic view.

I love the decoration at The Deck is decorated, the style is just really really nice under the open sky and their new year’s menu sounds amazing. This year there is no doubt that the surroundings will be fantastic.. And then it’s up to me and the 13 other party-loving people to make sure it’s gonna be fun! “When I think of the people who’s coming, I do not doubt it will be one of those New Year’s Eve, that I will not forget.

I would like to hear what you’re up to for New Year’s Eve! Please tell me 🙂

Comentarios


bottom of page