top of page

THOUGHTS ABOUT LIFE AND MY FAVORITE WORKPLACE IN HO CHI MINH CITYFor de fleste er lørdag lig med at stå sent op, bruge tid med familien og gå i byen med vennerne. Jeg elsker den slags lørdage, men desværre er de ikke rigtig mulige for mig lige for tiden. Jeg har virkelig meget arbejde, så at stå sent op giver ikke mening, min familie (med undtagelse af Andreas, som jeg nyder at bruge tid sammen med hver dag) er 10.000 km væk, og det samme er mine veninder. De venner som jeg fik, da jeg boede i Ho Chi Minh City tidligere på året, er her ikke længere så på et eller andet tidspunkt, er jeg nok nødt til at gå ud og finde mig nogle nye. (Det er virkelig mærkeligt at skrive, men sådan er det jo at være expat i et expat miljø, hvor folk rejser til og fra hele tiden.)

I dag bruger jeg så min lørdag på at arbejde. Heldigvis sidder jeg ikke på et mørkt og kedeligt kontor, men på en af de smukkeste cafeer i Ho Chi Minh. Jeg nyder virkelig, at kunne arbejde fra små rolige cafeer, det betyder, at mit kontor skifter fra dag til dag, frokosten er aldrig den samme, og hver dag er fyldt med nye oplevelser. I dag sidder jeg på An Cafe i Thao Dien, Distrikt 2; og med en stor skål med nudler, friske grøntsager, forårsruller og vietnamesisk pork kebab ved min siden, er det slet ikke så slemt at skulle arbejde på en lørdag!

– men der er noget, der gør min dag endnu bedre. Jeg glæder mig nemlig helt vildt til i morgen, hvor min søde veninde Marie lander i Ho Chi Minh City. Jeg har kendt hende i 20 år, og selvom vi ikke ses så tit, så er hun virkelig en af de piger, jeg holder aller mest af. Hun skal kun være her et par dage, inden hun rejser videre til Filippinerne, men jeg er så glad for, at hun har taget sig tid til at komme herud først. Jeg glæder mig til at vise hende alle mine yndlings restauranter, de gode steder at shoppe, og så tror jeg også, at jeg skal have hende med her ned på An Cafe, de laver nemlig nogle virkelig gode cocktails.

Det her var bare en lille kort update fra mig. Jeg håber, at I synes, det er sjovt at få nogle små glimt fra mit hverdagsliv i Vietnam! Rigtig god weekend 🙂

English: For most people Saturday means waking up late, spending time with the family and going out with friends. I love those kinds of Saturdays. Unfortunately that’s not really possible for me at the moment. I have tons of work to do, so it doesn’t really make sense to wake up late, my family (except from Andreas, who I enjoy to spend time with everyday) is 10.000 km away and so are my friends. The people I got to know when I lived in Ho Chi Minh City earlier this year, are no longer here, so I guess at one point I will have to go out and fine some new friends. (That feels so strange to say! But that’s just how it is to be an expat.)

So today I spend my Saturday working. Lucky for me, I’m able to work from one of the most beautiful locations in exotic Ho Chi Minh City. I love to work from quiet cafes; this makes my office change from day to day, meaning new kinds of lunch and new experiences every day. Today I enjoy An Cafe, located in Thao Dien, district 2 and with a big bowl of noodles, fresh vegetables, spring rolls and Vietnamese pork kebab on my site, it’s actually not that bad at all to be working on Saturday!

What makes my day even better is that tomorrow my dear friend Marie will be landing in Ho Chi Minh City. I have known her for 20 years and she’s the best! She will only stay for a few days before travelling to the Philippines, but I’m just so happy that she has taken some time out to come and visit me. I’m looking forward to show her my new home town, my favourite restaurants, places for shopping and I guess I will also take her here – to An Cafe, where they make some really nice cocktails!

This was just a short update from me! I hope you like the small glimpse from my everyday life here in Vietnam.

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page