top of page

Tilmeld dig online casting til Queen Of Scandinavia 2015


Nåede du ikke til casting da Queen Of Scandinavia afholdt castings rundt omkring i hele Danmark? Bare rolig, du har stadig chancen for at ende som en af de 20 finalister, der skal på catwalken til det store finaleshow.

Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig online-casting. Det gør du ved at sende en mail til tilmeld@queenofscandinavia.dk i emnefeltet skriver du “Online casting”

Herefter får du så tilsendt de informationer, som du skal bruge for at deltage i vores online casting. Det koster 300 kr. at deltage i online castingen, og så får du tilsendt en goodiebag til din adresse med makeup og skønhedsprodukter til en værdi også af 300 kr.

Frist for tilmelding til online casting er på søndag d. 10 maj 2015, kl. 20.00

:-)

Til finalen skal de 20 finalister først igennem en workshop hvor de lære at arbejde som model med catwalktræning, et stort fashion photoshoot og meget mere. Dagen efter afholdes så det store finaleshow, hvor pigerne skal på catwalken i tøj fra forskellige designere. Her er der så et dommerpanel der kårer fem vindere, der skal ud og repræsentere Danmark ved hver deres internationale skønhedskonkurrence – med alt betalt.

// Josephine

Σχόλια


bottom of page