top of page

TIME FOR SOME BIKINI INSPIRATION


bikinifashion

// 1 – her // 2 – her // 3 – her // 4 – her // 5 – her // 6 – her // 7 – her // 8 – her // 9 – her //

f28f73921576d24f2b4f8d0947eb1794

Der er så sindssygt mange indtryk og selvom vejret ikke er fantastisk, så vi virkelig trodset regnen og oplevet byen.

På trods af manglende sol, så giver palmer og kokosmælk alligevel lyst til bikini og sommer. Derfor har jeg samlet ni bikinier, som jeg er sikker på vil hitte på stranden til sommer. Jeg håber, du kan finde lidt inspiration i dem

:-)

Inden længe starter jeg et personligt træner forløb, for at komme i form til sommeren. Det vil jeg naturligvis dele med jer her på bloggen. Det er nu vi skal i gang, hvis vi skal skabe resultater inden sommerferien!

:-)

// Josephine

bottom of page