top of page

Tip til bolig indretning – smukke hvide gulve

Som I ved er jeg flyttet tilbage til København og ind i Andreas lejlighed. Vi er i fællesskab i gang med at finde en fælles måde at indrette os på ny, og et af de seneste projekter kastede vi os over, var at male gulvet i gangen og i køkkenet hvidt.

Siden jeg flyttede hjemmefra har jeg drømt om hvide gulve og nu passede det endelig ind. Det er blevet så flot! Så snart vi er på plads og det hele spiller her hjemme, så skal jeg vise jer billeder. Indtil da har jeg fundet de her billeder til inspiration, som jeg synes er virkelig flotte!

:-)

f6badedab5c00e59139b7ddc206e9ccc

// Josephine

Husk at følg min blog på Bloglovin’ her. og min instagramprofil @Josephinehelbrandt

 In english: As some of you might know i recently moved back to Copenhagen and into Andreas’ apartment. Right now we are trying to rethink the way the apartment is decorated, and last weekend we decided to paint the floor in a white color.

Every since i moved from home i have dreamed about an apartment whit white floor, and now it is here. I’m so happy. I will show you some pictures of my new home, when i’m ready until then, please enjoy the pictures above for some inspiration.

Opmerkingen


bottom of page