top of page

TODAY I’M GONNA MAKE SOME FRIENDS…


I dag bliver grænseoverskridende. Ikke fordi jeg ikke er vandt til at møde nye mennesker, gå til arrangementer og i det hele taget mingle, men jeg har aldrig nogensinde før prøvet at være ‘på jagt’ efter venskaber. Det skal jeg i dag.

Vi er så småt ved at være faldet rigtig godt på plads i vores nye lejlighed, vi kender det område vi bor i rigtig godt og det er kun få restauranter og butikker vi ikke har været et smut forbi. Vi er nok der hvor hverdagen er begyndt at melde sig og hvor feriestemningen er begyndt at lægge sig lidt. Uden at vores optur over at være flyttet til palmeland dog er faldet det mindste! Vi nyder det helt vildt.

Det som jeg nok er begyndt at savne mest i min nye hverdag er mine veninder, og de er fuldstændig umulige at erstatte, men jeg håber nu alligevel at jeg kan finde nogle nye mennesker at omgås med her i Vietnam. Selvom jeg elsker Andreas over alt på jorden, så tror jeg ikke at jeg holder til KUN at snakke med ham. 😉

Derfor har jeg i dag meldt mig til et ‘expats in Ho Chi Minh City meet up’ hvor man kan møde andre kvinder fra udlandet der også har bosat sig i Vietnam. Jeg synes, at det er helt vildt random at skulle ud og mingle for at få nye bekendtskaber. Hvem går på jagt efter venner? Haha. Det er jeg så åbenbart typen der gør nu. Det virkelig underligt at skulle til at bygge en helt ny omgangskreds op.

Wish me luck!

English: Today I’m gonna exceed my limits. It’s not because I’m not used to meet new people, attend in different events and mingle, but I have never been out hunting for new friends, and that’s what I’m gonna do today.

Our new apartment is starting to actually feel like home, we know the area that we live in, and there is not many shops and restaurants that we haven’t been visiting. The feeling of vacation is slowly disappearing and instead we start to feel more like this is our new everyday life. (Still we are super excited to be here, and love everything about it)

What I miss the most about Denmark are my girls and even though they are impossible to replace, I still hope to find some new people to hang out with here in Vietnam. I love Andreas but I think i will go nuts if he’s the only person I can talk to. Have to find some new friends!

Therefore I have signed up for an “expats in Ho Chi Minh City meet up.” It should be the place to meet people like my self. Woman from US or Europe who moved to Ho Chi Minh. I find it very strange to go out looking for new people to connect with. Who’s hunting for friends?? Apparently I am 😉 It’s really weird that I now have to get a whole new circle of friends. Wish me luck 😉

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page