top of page

TODAYS OUTFIT // GET THE LOOK


Det her vejr bliver man jo totalt deprimeret over.. Godt nok er det varmere end det plejer, at være i november – men al den her regn, gør det umuligt at nyde de varmere temperature.

Det her outfit-billede tog Andreas af mig i går, da der var en kort pause i regnvejret. Jeg er ret fan af sættet lige for tiden. Det passer til årstiden, det er rart at have på, og så er det nærmest det eneste outfit jeg har, hvor jeg synes at blå jeans fungere for mig..

Mine jeans er fra Mango, få nogen der minder om her, sneaks fra Nike, hvid top fra Second Female, se en der minder om her, sweater fra Cos, se en der minder om her, min lille clutch har jeg selv lavet hos Ecco.

// Josephine

In english This weather makes me totally depressed .. even though it is warmer than it used to be in November – it’s not possible to enjoy the higher temperature because of all this rain. This outfit-photo Andreas took of me yesterday, when there was a short break in the rain. I am quite a fan of this outfit at the moment. It suits the season, it is nice to wear, and it’s almost the only outfit I have, where I feel that the blue jeans works on me .. My jeans are from Mango, get some similar  here, sneakers from Nike, white top from Second Female, similar  here, sweater from cos, similar here. The small clutch I have made by myself at the Ecco leather event..

Comments


bottom of page